Tocmai am reînnoit un document pe care l-am cumpărat recent de pe acest site în mod normal după ce l-am pierdut cu portofelul la ultimul zbor. A durat doar 1 saptamana pentru proceduri si primirea documentului.
Alina
Mulțumesc. Sunt atât de fericit că căutarea mea pentru licența potrivită m-a condus la site-ul dvs., nu eram sigur dacă va fi exact 7 zile conform termenilor, dar spre disperarea mea licența a fost eliberată și livrată la timp.
Vlad
Vă rugăm, dacă căutarea dvs. de permis de conducere vă aduce pe acest site, atunci sunteți în locul potrivit, vă rog, este adevărat și îmi folosesc permisul de conducere de 3 luni și nu am avut niciodată probleme cu un control al poliției.
Corina
Mi-am cumpărat deja primul permis de conducere pentru a conduce în Germania. Mulțumesc pentru serviciile minunate pe tot parcursul drumului.
Nicolae
Sunteți excelent în a vă servi clienții. Buna treaba! Mulțumesc că mi-ai luat permisul de conducere
Delia
Sunteți foarte bun să vă concentrați pe ceea ce au nevoie și cer clienții. Ai un adevărat instinct de a ne înțelege clienții. Buna treaba!
Robert
Mulțumesc pentru că ai venit și pentru acces ușor, mi-am luat permisul de conducere B în 7 zile
Madalina
Mulțumesc foarte mult. Tocmai mi-am luat permisul de conducere și sunt pe cale să-mi fac un test de conducere
Lucian
Vă recomand să le încercați, credeți-mă, nu veți fi dezamăgiți, mi-am luat permisul de conducere în a șaptea zi
Olivia
După ce mi s-a retras permisul de conducere timp de 5 ani, m-au ajutat să rezolv problema în 4 zile, acum sunt foarte fericit
Emil
Eu și fiica mea tocmai am primit permisul de conducere pe care l-am comandat acum 6 zile, vă mulțumesc pentru ajutor
Cezar
Astăzi am fost oprit de controlul poliției și după ce am stat vreo 10 minute acolo au verificat și au constatat că permisul meu de conducere este corect și are toate punctele. 😂😂Multumesc inca o data
Felicia